logo goedkoopste taxi arnhem
goedkope zakelijke taxi arnhem

Zakelijk vervoer en taxiservice

Uw zakelijk vervoer

Arnhem is een stad waar veel gebeurd op zakelijk gebied: Er zijn beursen, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Wanneer u representatief en zonder haast tijdig op uw bestemming wilt zijn kunt u dat het best met de taxi doen. Wanneer de taxi dan ook nog eens de goedkoopte taxi van Arnhem is bent u natuurlijk helemaal goed bedient!

Heeft u een zakelijke afspraak voor uw werk of een regelmatig bezoek aan klanten. Wij kunnen op een uitstekende manier uw wensen op het gebied van zakelijk vervoer invullen.

Wanneer u een partner zoekt voor uw zakelijke ritten en lekker tijdens de taxi-rit wilt kunnen doorwerken, dan bent u bij de goedkoopste taxi Arnhem goed terecht. Krijgt u klanten voor uw bedrijf op bezoek?  Wij kunnen uw relaties op een representatieve en veilig wijze veroveren. Wilt u op rekening rijden? Contacteer ons via het contactformulier, dan maken wij graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden door te spreken.

Comfort en luxe

Voor zakelijk vervoer dient natuurlijk ook de auto passend te zijn ingericht. Wij rijden met de nieuwste modellen auto’s in het luxe segment, zodat u of uw relaties uitgerust van A naar B worden vervoert. Wij regelen het vervoer zowel in binnen- maar ook naar het buitenland.

Rekeningrijden

Voor de zakelijk markt kunnen wij ook op rekening rijden. U krijgt dan volgens afspraak op vaste tijden de factuur voor de gereden diensten. Uiteraard keurig gespecificeerd op datum, locatie en afstanden/tijdstippen. Wilt u voor uw bedrijf op rekening rijden? Contacteer ons via het contactformulier, dan maken wij graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden door te spreken.

Koerierdiensten

Met de taxi’s van de goedkoopste taxi Arnhem brengen wij niet alleen particulliere- en zakelijke klanten naar de juiste bestemming, maar kunnen wij ook koeriersdiensten voor u  rijden. Voor de zakelijke markt rijden wij met onze koeriersdienst postpakketten, brieven en andere goederen snel naar de juiste bestemming voor u. Ons bedrijf heeft hiervoor een eigen koeriersdienst binnen de goedkoopste taxi Arnhem, zodat u niet met uw handen in het haar hoeft te zitten wanneer u snel een pakketje ergens naar toe moet sturen.

Wanner u meer wilt weten over onze koeriersdiensten, kunt u ons altijd even een belletje geven of om informatie vragen via het contactformulier op deze website.

receptie taxicentrale arnhem
Goedkoopste Taxi Arnhem
Kromwijkplaats 64
6843 GS Arnhem

info@taxi-arnhem.com
Telefoon: 0268488643

Taxi-Arnhem.com is een onderdeel van taxi Arnhem de Veluwe
Call Now Button
Open chat
Hulp nodig?
Hi,
Waar kunnen we je mee helpen?