Het kan natuurlijk niet uitblijven dat ik namens de goedkoopste taxi Arnhem ook iets over het Corona-virus moet zeggen.

Op de taxi hebben mijn collega’s en ik in Arnhem natuurlijk ook dagelijks met de dreiging van het Corona-Virus te maken. We zijn oplettend, waakzaam en houden de gezondheid van de mensen die wij met onze taxi’s vervoeren heel hoog in het vaandel. Vandaar ook dit bericht over de veilige taxi tijdens de Corona-crisis.

Vervoer met de taxi is i.v.m. de eventuele kans op besmetting van het Corona virus vandaag de dag veel veiliger dan reizen met het openbaar vervoer. Om er zeker van te zijn dat klanten die in de omgeving van Arnhem een veilige rit met de taxi kunnen maken houden mijn collega’s en ik er een aantal strikte afspraken op na:

  • Klanten mogen alleen achter instappen (voor in de taxi is té dichtbij de taxichauffeur)
  • Klanten betalen via ons mobiele pinautomaat. Lukt dat niet dan kan bij uitzondering contact betaald worden ) vóór én ná de geldoverdracht gebruiken de klant én de chauffeur het aanwezige desinfectiemiddel
  • Vóór dat er een nieuwe klant instapt worden belangrijke delen van de taxi gedesinfecteerd met een reinigingsmiddel. Denk daarbij aan alle handgrepen (binnen/buiten) hoofdsteunen en zittingen.
  • Al onze taxichauffeurs dragen mondkapjes en (zonne)brillen en houden de noodzakelijke hygiënemaatregelen in acht

Wanneer u ook de regelgeving van de overheid in acht neemt, houden wij gezamenlijk het Corona-virus buiten de (taxi)deur!

Natuurlijk heeft ons taxi bedrijf ook last van een heel groot deel van onze omzet. Denk aan de ritten die we missen van het vervoer van en naar de horecagelegenheden die nu allemaal gesloten zijn. Taxiritten naar de diverse luchthavens zoal Schiphol en Eindhoven, Frankfurt en Brussel zijn helaas ook helemaal verloren gegaan.

Omdat ons bedrijf dus momenteel meer tijd over heeft. Kunnen wij om de middenstand in Arnhem te ondersteunen ook pakket services aanbieden. Wij zullen met grote zorg maaltijden kunnen uitrijden of bijvoorbeeld pakjes van winkeliers naar hun klanten bezorgen.

Als ondernemer help je graag een andere ondernemer, zodat we gezamenlijk deze Corona-crisis kunnen overwinnen. Wilt u meer info over de veilige taxi van de overheid? Klik dan hier voor meer informatie.

Heeft u tips over iemand of ’n bedrijf dat het qua vervoer moeilijk heeft? Of wilt u informatie over onze koeriers- / pakket- / maaltijdbezorging? Geef ons dan een belletje op: ☎ 026 848 8643 of stuur ons een mailtje via het contactformulier.

Wij steunen u graag en laten niemand in de steek ?

Categorieën: Geen categorie

Open chat
Hulp nodig?
Hi,
Waar kunnen we je mee helpen?
Call Now Button