taxicentrale Arnhem

onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar

Taxicentrale Arnhem

De taxicentrale van Goedkoopste Taxi Arnhem regelt alleen hoog gekwalificeerd taxivervoer in en rond Arnhem. Via onze centrale rijdt u altijd in een schone, comfortabele en veilige taxi. 

We bieden al onze ritten aan tegen betaalbare tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid van de dienstverlening. Of u nu zakelijk vervoer nodig heeft, een groepsuitje plant of een taxi naar de luchthaven nodig heeft, u kunt vertrouwen op  onze ervaren chauffeurs van de Goedkoopste Taxi Arnhem.

Boekt u een rit minimaal 24 uur van te voren dan ontvangt u 20% korting op de ritprijs. Voor vervoer naar luchthavens kan de korting oplopen tot 65%. Bekijk onze tarieven voor een indicatie van de kosten. 

verzeker u zelf van de goedkoopste taxirit in Arnhem

Onze taxicentrale is 24/7 bereikbaar.

Goedkoopste Taxi Arnhem

Goedkoopste Taxi Arnhem

Maximale service
voor een Minimale prijs

Neem contact op

Reserveer uw rit, ontvang een prijsopgave
of stel uw vraag.

  De taxicentrale van de Goedkoopste Taxi Arnhem

  Via onze taxicentrale kunt u onderstaande diensten boeken:

  Zakelijk vervoer
   Met onze zakelijke taxidienst kunt u erop vertrouwen dat u op tijd en in stijl op uw bestemming aankomt. Of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een zakelijke lunchafspraak of een speciaal evenement, wij zorgen ervoor dat u de juiste indruk maakt.

  Groepsvervoer 
  Of u nu een groepsuitje plant, een zakelijke bijeenkomst heeft of gewoon van plan bent om met vrienden op stap te gaan, ons groepsvervoer is de ideale keuze voor u. Onze ervaren en vriendelijke chauffeurs zorgen voor een veilige en aangename rit.

  Straattaxi
  Ideaal als u direct een taxi nodig heeft. Onze vaste standplaats is Station Arnhem Centraal. Ook in de omliggende dorpen van Arnhem staan we voor u klaar. 

  Airportservice
  U wordt van en naar de luchthaven van uw keuze gebracht. U wordt afgezet bij de vertrekhal en opgehaald bij de aankomsthal. Onze chauffeurs helpen u met uw bagage. Als u ons uw vluchtnummers doorgeeft, houdt onze chauffeur de vertrek- en landingstijden in het oog. Zo kunnen we altijd rekening houden met vertragingen.

  Ziekenvervoer
  Bij de Goedkoopste Taxi Arnhem kunt u rekenen op betrouwbaar en comfortabel vervoer voor al uw medische afspraken. Heeft u hulp nodig met in- en uitstappen? Geen problee. Onze chauffeurs helpen u graag. 

  Koeriersdiensten
  Heeft u een pakket of brief die snel en discreet ergens geleverd moet worden? Vertrouw op onze chauffeurs voor een snelle en veilige bezorging.

  Leerlingenvervoer
  Bent u op zoek naar leerlingenvervoer in Arnhem? De Goedkoopste Taxi Arnhem is gespecialiseerd in het verzorgen van veilig en comfortabel leerlingenvervoer voor scholieren van alle leeftijden. Onze ervaren chauffeurs zijn volledig gecertificeerd en hebben een ruime ervaring in het vervoeren van kinderen..

  Luxe vervoer
  Heeft u een trouwerij, gala of andere speciale gelegenheid? Arriveer in stijl met de taxi’s van de Goedkoopste Taxi Arnhem. Onze luxueus uitgeruste taxi’s zijn van alle gemakken voorzien.  

  Rit boeken?
  U bestelt een taxi eenvoudig via 026-8488643 .Op dit telefoonnummer zijn we 24/7 bereikbaar. Onze medewerkers op de centrale staan dag en nacht voor u klaar. Liever online reserveren? Vul dan ons contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u ons contactformulier invullen. 

  Open chat
  Hulp nodig?
  Hi,
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Call Now Button