logo goedkoopste taxi arnhem

Taxi Centrale Arnhem

receptie taxicentrale arnhem

De taxi centrale regelt alleen hoog gekwalificeerd taxivervoer in en rond Arnhem. Via centrale rijdt u altijd in een schone, comfortabele en veilige taxi

Wanneer u naar de luchthaven vervoert wilt worden, regelt de Taxi Arnhem uw vervoer tot in de puntjes! Er zijn kortingen tot 65% op de reguliere ritprijs!

Binnen de Taxi Centrale is er een aparte afdeling voor zakelijk vervoer in de regio Arnhem. Luxe Auto’s en professionele chauffeurs staan op uw bedrijf te wachten!

Via de Centrale van Arnhem kunt u ook ziekenvervoer bestellen! Professionele chauffeurs brengen u van huis naar ieder ziekenhuis en/of dokter en visa-versa.

Ook koeriersdiensten kunt u via de taxi-centrale bestellen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw pakket binnen no-time van A naar B komt. Keurige chauffeurs zijn er klaar voor!

De centrale van Arnhem is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. U krijgt binnen no-time van s’morgens vroeg tot s’avonds laat een veilige taxi voor de deur.

Wanneer u vragen of reacties heeft over uw taxi-rit, uw reserveringen en/of bestellingen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij de Centrale terecht.

Wanneer u via de TaxiCentrale een taxi bestelt, kunt u gebruik maken van alle denkbare betaalvormen: Cash, Pinnen, Creditcards en ook zakelijk-rekeningrijden.

Voor de gehele regio van Arnhem/de Veluwe kunt u bij de TaxiCentrale Arnhem terecht. Van Arnhem tot Ede en van veenendaal tot Zevenaar: U kunt altijd bij ons terecht!

Goedkoopste Taxi Arnhem
Kromwijkplaats 64
6843 GS Arnhem

info@taxi-arnhem.com
Telefoon: 0268488643

Taxi-Arnhem.com is een onderdeel van taxi Arnhem de Veluwe
Open chat
Hulp nodig?
Hi,
Waar kunnen we je mee helpen?
Call Now Button