logo goedkoopste taxi arnhem
receptie taxicentrale arnhem
goedkope taxi arnhem

Taxi Arnhem Elst

Arnhem en Elst liggen hemelsbreed niet ver van elkaar verwijderd. Daarom kom je de taxi’s van taxi Arnhem Elst ook vaak in die gemeente tegen. We kennen Elst op ons duimpje, dus onze chauffeurs kennen de voordeligste en snelste route vanaf ieder adres in Arnhem naar Elst en visa versa.

We zorgen ervoor dat je comfortabel in een luxe auto vervoerd wordt en rijden je veilig vanuit Arnhem naar Elst of omgekeerd.

Vaak staan we al binnen een kwartiertje in Elst bij je voor de deur, wanneer je een taxi via onze taxi centrale besteld.

Taxi Arnhem Elst: Luchthavenvervoer

Natuurlijk verzorgt taxi Arnhem Elst ook al het luchthavenvervoer vanuit Elst naar alle belangrijke luchthavens in Nederland Duitsland en België. Met de taxi vanuit Elst naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven is dus geen enkel probleem voor onze chauffeurs. Wij zorgen ervoor dat we op tijd bij je voor de deur staan en op tijd op de luchthaven bent. Het luchthaven vervoer van taxi Arnhem Elst is via ons goed én voordelig geregeld! Geen gesjouw met koffers of stress door vertragingen, wij zorgen dat je vakantie op een goede manier begint!

Tarieven luchthavenvervoer Arnhem Huissen

De tarieven van taxi Arnhem Elst zijn gelijk duidelijk en zonder poespas! Onderstaand hebben we een tabelletje met daarin de meest gangbare luchthavens. We rijden daar tegen vaststaand tarief naar. De prijzen in de tabel zijn het meest gunstigste tarief dat je kunt vinden. In de prijzen zit al een korting verwerkt van rond de 65% van de reguliere ritprijzen. Onze luxe taxi’s hebben een maximale capaciteit van 4 personen.

Wanneer je 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven

Enkele reis

Retour

Schiphol Amsterdam

€ 120,-

€ 220,-

Dusseldorf Airport

€ 120,-

€ 220,-

Weeze Airport Niederrhein

€ 80,-

€ 140,-

Eindhoven Airport

€ 110,-

€ 200,-

Rotterdam Airport

€ 110,-

€ 200,-

Köln Airport

€ 180,-

€ 340,-

Brussel Airport

€ 225,-

€ 425,-

Frankfurt Airport

€ 340,-

€ 650,-

Taxicentrale Arnhem Elst

Wij bemannen de taxicentrale van taxi Arnhem Elst 24 uur per dag. We zijn iedere dag voor u daar: dus ook in het weekend 24 uur per dag bereikbaar. De taxi’s die via onze taxicentrale naar u toekomen zijn altijd luxe en comfortabel. De chauffeurs altijd correct gekleed en hulpvaardig! Uiteraard zit er geen enkel vervelend luchtje in onze taxi’s, omdat er ook door de chauffeurs nooit gerookt mag worden in de auto.

Een taxi via onze centrale boeken gaat heel simpel: je geeft een belletje of stuurt een bericht via het contactformulier en we staan meestal binnen 15 minuten (vaak sneller!) bij je voor de deur! Uiteraard werkt een belletje naar onze taxicentrale het snelst!

Meer weten over Elst? Klik hier voor meer info.

Goedkoopste Taxi Arnhem
Kromwijkplaats 64
6843 GS Arnhem

info@taxi-arnhem.com
Telefoon: 0268488643

Taxi-Arnhem.com is een onderdeel van taxi Arnhem de Veluwe
Open chat
Hulp nodig?
Hi,
Waar kunnen we je mee helpen?
Call Now Button