logo goedkoopste taxi arnhem
receptie taxicentrale arnhem
goedkope taxi arnhem

Taxi Arnhem Amsterdam

Amsterdam, Amsterdam . . . De stad waar alles kan . . .

Amsterdam, Amsterdam . . . Iedereen die weet ervan.

Gezelligheid troef met taxi Arnhem Amsterdam

In Amsterdam ben je nooit alleen en dat klopt als een bus! Je kunt doen en laten wat je wilt en iedereen laat je vrij. Waarschijnlijk is het daarom zo’n georganiseerde bende in de stad waar “iedereen” zich happy bij voelt!

Amsterdamse historie

De eeuwenoude grachten, de Jordaan, bloemenmarkt, Waterlooplein, de Dam, . . . Té veel om op te noemen, maar genoeg om eens een lang weekendje in ons eigen Amsterdam door te brengen en alles te zien. Een dagje uit in Amsterdam is méér dan de moeite waard: Het is een beleving, die eigenlijk iedereen eens moet hebben meegemaakt! Als je alleen al eens kijkt naar de ontelbare musea en winkelstraatjes, er is écht voor ieder wat wils.

Ziggo dome

Wil je naar een concert in de Ziggo dome of een wedstrijd van AJAX bijwonen? Vanuit Arnhem is dat het best met een luxe taxi Arnhem Amsterdam te doen.

Ziekenhuisvervoer

Het is vaak minder prettig als je in een van de ziekenhuizen in Amsterdam moet zijn. Zoals het Amsterdam UMC (in Amsterdam Zuid-Oost) of het VUMC (Medisch Centrum Vrije Universiteit Amsterdam-Zuid). Wij brengen je met onze taxi Arnhem Amsterdam graag naar toe, zodat je ontspannen aankomt voor je behandeling!

Dagje uit

Of je nu een dagje uit wilt naar Amsterdam, naar de ZIGGO dome of Johan Cruiff Arena, wij rijden je met taxi Arhem Amsterdam altijd met luxe auto’s naar je bestemming. Ook als de treinen weer eens niet naar Amsterdam rijden kun je snel van onze taxi diensten gebruik maken! We kennen de route naar Amsterdam op ons duimpje, dus je komt nooit te laat op je afspraak!

Zakelijke taxi Amsterdam

Wil je voor zakelijk gebruik of privé gebruik maken van taxi Arnhem Amsterdam? Je wordt in een luxe auto vervoerd en kunt rustig doorwerken in de taxi die je van Arnhem naar Amsterdam brengt. Geen stress, geel files en vooral: geen parkeerproblemen!

Vast tarief Arnhem Amsterdam

In de wirwar van kleine straatjes, gezellige pleinen en het doolhof van de Amsterdamse grachten, voelen wij ons op ons gemak, omdat we de weg goed weten te vinden! Ook als er weer eens een straat is opgebroken of een gracht “dicht zit” vanwege een verhuizing of iets dergelijks: Je zult altijd keurig op tijd op je bestemming in Amsterdam aankomen!

Reserveren taxi Amsterdam

Neem gerust contact met ons op! Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar en maken graag tijd voor je vrij!

Prijzen Arnhem-Amsterdam

Onderstaand vindt je de vanaf prijs van hartje Arnhem naar Amsterdam centrum met taxi Arnhem Amsterdam.

Ritprijs taxi Arnhem Centrum naar Amsterdam Centrum (enkele reis) vanaf €150,-*

* De vanaf prijs is afhankelijk van de dag/datum én het tijdstip waarop je naar Doetinchem wilt gaan!

Wil je meer weten over de historie van Amsterdam? >>klik hier<<

Goedkoopste Taxi Arnhem
Kromwijkplaats 64
6843 GS Arnhem

info@taxi-arnhem.com
Telefoon: 0268488643

Taxi-Arnhem.com is een onderdeel van taxi Arnhem de Veluwe
Open chat
Hulp nodig?
Hi,
Waar kunnen we je mee helpen?
Call Now Button