taxi Arnhem Amsterdam

Goedkoopste taxi service Arnhem - Amsterdam

Taxi Arnhem Amsterdam

In Amsterdam ben je nooit alleen en dat klopt als een bus! Je kunt doen en laten wat je wilt en iedereen laat je vrij. Waarschijnlijk is het daarom zo’n georganiseerde bende in de stad waar iedereen zich happy voelt!

Amsterdamse straatjes

In de wirwar van kleine straatjes, gezellige pleinen en het doolhof van de Amsterdamse grachten voelen wij ons op ons gemak. De chauffeurs van de Goedkoopste Taxi Arnhem weten de weg goed te vinden. Ook als er weer eens een straat is opgebroken of een gracht “dicht zit”: U zult altijd keurig op tijd op uw bestemming in Amsterdam aankomen!

Vast taxi tarief Arnhem Amsterdam

Een enkele rit met de taxi van Arnhem naar Amsterdam boekt u al vanaf € 150,- euro. Voor  een exacte prijsberekening kunt u contact met ons opnemen. 

Taxi Amsterdam Bestellen

Als u een taxi naar Amsterdam nodig heeft kun u deze bij ons bestellen door te bellen naar 026-8488643. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op dit telefoonnummer. Voor het reserveren van een taxi naar Amsterdam kunt u ook ons contactformulier invullen. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ook dit contactformulier invullen.

Voor 150,- euro naar Amsterdam

Neem contact met ons op voor een exacte prijsopgave.

Goedkoopste Taxi Arnhem

Goedkoopste Taxi Arnhem

Maximale service
voor een Minimale prijs

Neem contact op

Reserveer uw rit, ontvang een prijsopgave
of stel uw vraag.

  Bestel uw Taxi Amsterdam

  De Goedkoopste Taxi Arnhem onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid. De chauffeurs van De Goedkoopste Taxi Arnhem krijgen regelmatig training voor het bieden van een optimale dienstverlening! Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die u naar uw bestemming brengt.

  Amsterdamse Historie

  De eeuwenoude grachten, de Jordaan, bloemenmarkt, Waterlooplein, de Dam . . . Té veel om op te noemen, maar genoeg om eens een lang weekendje in ons eigen Amsterdam door te brengen en alles te zien. Een dagje uit in Amsterdam is méér dan de moeite waard: Het is een beleving die eigenlijk iedereen eens moet hebben meegemaakt! Als je alleen al eens kijkt naar de ontelbare musea en winkelstraatjes, er is écht voor ieder wat wils.

  Ziggo Dome & Amsterdam ArenA

  Wilt u naar een concert in de Ziggo dome of een wedstrijd van AJAX bijwonen? De Goedkoopste Taxi Arnhem brengt u snel en comfortabel vanuit Arnhem naar iedere gewenste locatie in Amsterdam.

  Ziekenvervoer Amsterdam

  Wij begrijpen hoe belangrijk het is om veilig en comfortabel vervoerd te worden naar medische afspraken en behandelingen. Onze taxi’s zijn uitgerust met moderne en comfortabele stoelen, airconditioning en navigatiesystemen om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Heeft u een afspraak in het UMC (in Amsterdam Zuid-Oost), het VUMC (Medisch Centrum Vrije Universiteit Amsterdam-Zuid) of het Antoni van Leeuwenhoek ? Wij brengen u met onze taxi er graag naar toe zodat u ontspannen aankomt voor uw afspraak of behandeling.

  Zakelijk vervoer Amsterdam

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare taxi service voor uw zakelijke vervoer van Arnhem naar Amsterdam en omgeving? Zoek dan niet verder dan de Goedkoopste Taxi Arnhem. U wordt in een luxe auto vervoerd en kunt rustig doorwerken in de taxi terwijl we naar Amsterdam rijden. Geen stress, geen files en vooral: geen parkeerproblemen!

  Luchthavenvervoer Arnhem Schiphol

  Wilt u vanuit  Arnhem op reis of op vakantie en wilt u geen parkeerproblemen bij Schiphol? Dan kunt u gebruik maken van de Airportservice van de Goedkoopste Taxi Arnhem! Zonder zorgen op reis en lekker uitgerust op de luchthaven aankomen is een garantie die wij u geven wanneer wij u met de taxi naar de luchthaven brengen. Wanneer u tijdig een taxi naar de luchthaven reserveert geven wij u een korting tot maximaal 65% op de reguliere taximeter prijs. Zo reist u vanuit Arnhem naar Schiphol vanaf € 150,- euro.

  Rit Boeken?

  U bestelt een taxi eenvoudig via 026-8488643Op dit telefoonnummer zijn we 24/7 bereikbaar. Onze medewerkers op de centrale staan dag en nacht voor u klaar. Liever online reserveren? Vul dan ons contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u ons contactformulier invullen. 

  Overig werkgebied van de Goedkoopste Taxi Arnhem

  Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u op te halen in de weide omgeving van Arnhem. In de regel kunnen onze chauffeurs binnen 15 minuten met een schone en nette taxi bij u voor de deur staan in onder andere:

  Open chat
  Hulp nodig?
  Hi,
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Call Now Button