Nederland Vakantieland

Nederland vakantieland!

Min of meer gedwongen door de situatie rond COVID-19 is Nederland dit jaar het favoriete vakantieland voor de meeste Nederlanders geworden. Geen risico op plotselinge lockdowns in het buitenland of wellicht plots geannuleerde vluchten/vakantiebestemmingen. Gewoon ’n jaartje lekker in Nederland op vakantie gaan is zo slecht nog niet. Lekker je eigen land opnieuw ontdekken! Er is tenslotte genoeg te zien in eigen land!

In je eigen“Hintergarten” blijven of ergens in het land er eens lekker op uitgaan: het motto dit jaar is Nederland vakantieland! Wat dacht je van een fietsvakantie langs de Elfstedentocht? Of een rondje IJsselmeer in een aantal dagen? Wat te denken van ’n dagje dolfinarium, of lekker wandelen op de Veluwe?

Omdat er naar verwachting ook veel minder toeristen naar ons land zullen komen is het misschien ook een goed idee om eens lekker naar de kust te gaan. Heerlijke verse mosselen eten in Zeeland of rondslenteren en terrasjes pakken op Zandvoort. Met een paar mensen de taxi nemen is prijstechnisch nog geen slecht idee!

Helaas is het openbaar vervoer met mondkapjes op etc. nog steeds niet zo’n succes, dus is het misschien handiger om een taxi te bestellen en je lekker veilig naar je plaats van bestemming te laten rijden. Geen gedoe met parkeren, bussen of treinen die te laat aankomen, maar precies op tijd bij je plaats van bestemming voor de deur afgezet worden, dat is het grote voordeel van de taxi in deze nieuwe tijden.

Nu maar hopen dat het nog lekker weer wordt deze zomer. Lekker kamperen of een huisje op de hei huren voor de vakantie. Met een paar mensen de taxi nemen is prijstechnisch nog geen slecht idee! U kunt ons altijd even een belletje geven om te vragen wat de rit naar uw bestemming gaat kosten. Wanneer u serieus geïnteresseerd bent, zetten wij er een leuke vakantiekorting van 20% tegenover!

Goedkoopste Taxi Arnhem

Goedkoopste Taxi Arnhem

Maximale service
voor een Minimale prijs

Neem contact op

Reserveer uw rit, ontvang een prijsopgave
of stel uw vraag.

    Open chat
    Hulp nodig?
    Hi,
    Waar kunnen we je mee helpen?
    Call Now Button