Koningsdag 2020

Taxi met een lach en een traan

Moos op de taxi met koninsdag 2020

Mensen mensen, . . . wat een zware tijden zijn het toch!

Zonder bij de pakken neer te gaan zitten kijk ik toch met een beetje weemoed terug naar vorige koningsdag. Er was natuurlijk héél véél werk met koningsdagen. Alleen al vanaf de “Jansplaats Dansplaats” konden mijn collega’s en ik toujour heen en weer blijven rijden op deze dag.

Als ik nu om mij heen kijk terwijl ik met de taxi op koningsdag heen en weer rijd ziet het er toch wel een stukje anders uit. Gesloten cafés geen gekke mensen op straat en geen uitgedoste kinderen meer. Vandaag rij ik dan met mijn passagier in mijn corona veilige taxi op Koningsdag naar een bejaardenhuis, waar we gezamenlijk even naar de passagier zijn oma op het balkon gaan zwaaien. Nadat ik mijn passagier met de taxi weer thuis had afgezet, merkte ik dat het best wel wat met mij deed!

Gelukkig dat er binnenkort verandering aan zit te komen. De kinderen mogen binnenkort weer naar school en over een tijdje zullen ook de kappers wel weer open gaan. Waarschijnlijk wel met allemaal nieuwe regels en gewoontes die er in zullen moeten slijten, maar ik ben er van overtuigd dat we er allemaal wel aan zullen wennen.

“Onthaasten” noem ik het tegenwoordig zelf maar. Als ik na het taxi werk voor het gezin even langs de supermarkt rij en ik lang in de rij moet staan, denk ik bij mijzelf: ach jah , . . ik kom vanzelf aan de beurt.

Zo zal het ook met het openbaar vervoer gaan in de toekomst. Als Arnhem weer op gang komt en de treinen en bussen weer meer mensen met nieuwe regels moeten vervoeren, zullen er wel meer mensen van de taxi gebruik gaan maken lijkt me. Iedere bus of trein rit reserveren maakt het leven ook niet 123 eenvoudiger.

Weet dat mijn collega’s en ik met de goedkoopste taxi Arnhem altijd voor je klaar staan.

Groeten en blijf sterk. Samen komen we er best wel uit!

Goedkoopste Taxi Arnhem

Goedkoopste Taxi Arnhem

Maximale service
voor een Minimale prijs

Neem contact op

Reserveer uw rit, ontvang een prijsopgave
of stel uw vraag.

    Open chat
    Hulp nodig?
    Hi,
    Waar kunnen we je mee helpen?
    Call Now Button