logo goedkoopste taxi arnhem
landscape goedkoopste taxi arnhem

Goedkoopste taxi van Arnhem

Over ons bedrijf:

De goedkoopste taxi Arnhem is een taxionderneming uit Arnhem die is ontstaan in 2015. Wij
vonden dat op het gebied van service nog meer verbeterd kon worden. Ook de tarieven konden, ten opzichte van andere bedrijven, voordeliger. Daarop inspringend is onder de hoed van taxi Arnhem de Veluwe een taxionderneming ontstaan met een maximale service voor een minimale prijs.

U kunt van ons  taxivervoer verwachten zoals het hoort! Taxi Arnhem biedt u snelle service, veilig en comfortabel vervoer naar elke bestemming. Wanneer u naar een goedkope Taxi in Arnhem op zoek bent, dan bent u bij onze taxicentrale aan het juiste adres!

Wij zijn dan ook al jaren een vertrouwd taxi bedrijf in de stad Arnhem en omstreken. Wij rijden al jaren rond in de omgeving Arnhem en onze chauffeurs zijn dan ook zeer bekend met de omgeving. De chauffeurs van de goedkoopste taxi Arnhem brengen u met veel plezier naar iedere locatie!

Duurzame taxi Arnhem

In deze tijden waarbij ecologisch verantwoord vervoer steeds belangrijker wordt, zorgen wij ervoor dat ons wagenpark de natuur zo min mogelijk belast. Daarnaast gebruiken wij ecologisch verantwoorde schoonmaak- en onderhoudsmiddelen om onze taxi’s te onderhouden. Uiteraard hebben onze chauffeurs inmiddels hun rijstijl aangepast, zodat uw taxi-rit een zo klein mogelijke voetafdruk in de natuur achterlaat. Op deze manier dragen wij een steentje bij om Arnhem een beetje schoner te houden.

Taxi service Arnhem

Bij de goedkoopste taxi Arnhem bent u verzekerd van een luxe en zeer comfortabele taxi. Alle taxi’s hebben een recent bouwjaar, zijn 100% rookvrij, zijn uitstekend onderhouden en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Wij brengen u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming. We hebben vakkundige en vriendelijke medewerkers op de centrale die u 24 uur per dag te woord kunnen staan. Wij zorgen ervoor dat onze taxi-chauffeurs zich aan de juiste rijtijden houden, zodat ze uitgerust en alert aan het stuur van de taxi zitten.

Kwaliteit taxi Arnhem

De goedkoopste taxi Arnhem onderscheidt zich door betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid.  Onze chauffeurs krijgen regelmatig training voor het bieden van een optimale dienstverlening! Wij zijn altijd in de weer met het doorontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die u comfortabel naar uw bestemming brengt.

Taxi Arnhem Bestellen

Als u een taxi in Arnhem wilt bestellen kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar 026 848 8643. U kunt ook ons contactformulier invullen als u vragen of opmerkingen heeft. Wij zijn telefonisch 24/7 te bereiken en streven ernaar uw e-mails op werkdagen binnen twee uur te beantwoorden.

goedkoopste taxicentrale arnhem
Goedkoopste Taxi Arnhem
Kromwijkplaats 64
6843 GS Arnhem

info@taxi-arnhem.com
Telefoon: 0268488643

Taxi-Arnhem.com is een onderdeel van taxi Arnhem de Veluwe
Open chat
Hulp nodig?
Hi,
Waar kunnen we je mee helpen?
Call Now Button