over ons

de Goedkoopste Taxi Arnhem

de Goedkoopste Taxi Arnhem

Wij zijn de Goedkoopste Taxi Arnhem, dé taxionderneming in Arnhem en omstreken! Ons bedrijf is opgericht in 2015 vanuit de overtuiging dat er op het gebied van taxivervoer nog veel verbeterd kon worden. Wij bieden daarom maximale service voor een minimale prijs.

Bij ons kunt u rekenen op snelle, veilige en comfortabele taxi’s die u naar elke gewenste bestemming brengen. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en bekend met de omgeving van Arnhem. Wij zijn een vertrouwd taxibedrijf in de regio en staan bekend om onze betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. Wij bieden de goedkoopste tarieven in Arnhem en omgeving, zonder dat dit ten koste gaat van onze kwaliteit en service. U ontvangt 20% korting op uw rit als u minimaal 24 uur van tevoren reserveert. Korting op luchthavenvervoer kan oplopen tot 65%.  

Onze vaste standplaats is Station Arnhem Centraal.

Verzeker u zelf van een goedkope taxi in Arnhem

Altijd 20% korting als u minimaal 24 uur van tevoren een taxi reserveert.

Goedkoopste Taxi Arnhem

Goedkoopste Taxi Arnhem

Maximale service
voor een Minimale prijs

Neem contact op

Reserveer uw rit, ontvang een prijsopgave
of stel uw vraag.

  20% Korting

  Op uw rit als u minimaal 24 uur van tevoren een taxi reserveert.

  65% Korting

  Op luchthavenvervoer als u minimaal 24 uur van tevoren een taxi reserveert.

  De service van de Goedkoopste Taxi Arnhem

  Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste kenmerken van onze dienstverlening:

  Voordelige tarieven
  Het zit al in onze naam: bij de Goedkoopste Taxi Arnhem bent u verzekerd van het voordeligste tarief voor uw rit in Arnhem en omstreken. Met onze jarenlange ervaring in het taxivervoer kunnen wij u verzekeren van de voordeligste tarieven zonder in te leveren op kwaliteit en service. Boekt u minimaal 24 uur van tevoren uw rit? Dan heeft u ook nog eens 20% korting op de ritprijs!

  Arnhem & Omstreken
  Voor een Taxi in Arnhem en omgeving hoeft u niet verder te zoeken. De chauffeurs van de Goedkoopste Taxi Arnhem rijden al jaren in deze omgeving waardoor ze makkelijk de weg vinden. Ook voor ritten van en naar Velp, Duiven, Oosterbeek, Nijmegen en Elst hoeft u niet verder te zoeken. Onze chauffeurs brengen u graag naar iedere locatie in Arnhem en daarbuiten. U wordt altijd vervoerd in luxe comfortabele taxi’s die van alle gemakken zijn voorzien. Bekijk onze tarieven voor een indicatie van de kosten.

  Duurzame taxi Arnhem
  Naast onze dienstverlening hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat ons wagenpark zo min mogelijk belastend is voor het milieu en dat onze chauffeurs zich bewust zijn van hun rijstijl. Zo dragen we ons steentje bij aan een schoner Arnhem.

  Taxi Service Arnhem
  Bij de goedkoopste taxi Arnhem bent u verzekerd van een luxe en zeer comfortabele taxi. Alle taxi’s hebben een recent bouwjaar, zijn 100% rookvrij, uitstekend onderhouden en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Wij brengen u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming. We hebben vakkundige en vriendelijke medewerkers op de centrale die u 24 uur per dag te woord kunnen staan. Wij zorgen ervoor dat onze taxichauffeurs zich aan de juiste rijtijden houden, zodat ze uitgerust en alert achter het stuur van de taxi zitten.

  Kwaliteit Taxi Arnhem
  De Goedkoopste Taxi Arnhem onderscheidt zich door betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid. Onze chauffeurs krijgen regelmatig training voor het bieden van een optimale dienstverlening. Wij zijn altijd in de weer met het doorontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die u comfortabel naar uw bestemming brengt.

  Rit boeken?
  U bestelt een taxi eenvoudig via 026-8488643. Op dit telefoonnummer zijn we 24/7 bereikbaar. Onze medewerkers op de centrale staan dag en nacht voor u klaar. Liever online reserveren? Vul dan ons contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u ons contactformulier invullen. 

  Partners en disclaimer

  De goedkoopste taxi Arnhem is een onderdeel van taxi de Veluwe. Alle aanbiedingen, afspraken op deze website etc. zijn conform de voorwaarden van Taxi-arnhem-veluwe.nl. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de goedkoopste taxi Arnhem of taxi Arnhem de Veluwe horen wij dit graag van u. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op deze website of telefonisch op: 026-8488643

  Open chat
  Hulp nodig?
  Hi,
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Call Now Button