logo goedkoopste taxi arnhem
goedkope zakelijke taxi arnhem

Goedkoopste taxi service Arnhem

Straattaxi
Slecht weer, …autopech, … voor of na een gezellig avondje uit veilig naar huis? Bel ons direct of reserveer online en wij zorgen ervoor dat een van onze taxi’s binnen 15 minuten voor de deur staat. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel en in een schone taxi op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Wanneer u ons onderweg tegenkomt en een taxi nodig heeft, kunt u ons natuurlijk altijd aanhouden wanneer de taxi onbezet is. Zelfs wanneer we wel onderweg zijn naar een andere klant, dan kut u ons onderweg aangeven dat u een taxi nodig heeft. Wij zullen dan zien of we een collega uw kant op kunnen sturen. Natuurlijk vind u onze taxi’s ook op de stand plaatsen in Arnhem.
Zakelijk vervoer
Zoekt u een oplossing voor uw zakelijke vervoer? Wanneer u een partner zoekt voor uw zakelijke ritten en lekker tijdens de taxi-rit wilt kunnen doorwerken, dan bent u bij de goedkoopste taxi Arnhem goed terecht. Krijgt u klanten voor uw bedrijf op bezoek? Wij kunnen uw relaties op een representatieve en veilig wijze veroveren. Wilt u op rekening rijden? Contacteer ons via het contactformulier, dan maken wij graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden door te spreken.
Luchthavenvervoer
Binnenkort op reis of op vakantie? Heeft u al nagedacht over uw vervoer naar de luchthaven? Wilt u geen hectische taferelen met parkeerproblemen op bij het vliegveld of de luchthaven parking? Kies dan voor onze luchthavenvervoer oplossing! Zonder zorgen op reis en uitgerust op de luchthaven aankomen is een garantie die wij u kunnen geven wanneer wij u met de taxi naar de luchthaven brengen. Met ons luchthavenvervoer bieden wij korting tot maximaal 65% op de reguliere taximeterprijs. Wanneer u tijdig reserveert geldt dit voor alle ritten naar een van de luchthavens in Nederland en Europa. Dus, gaat u binnenkort op vakantie of heeft u een zakelijke reis voor de boeg? Vertrekt u vanaf Amsterdam Schiphol, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of Weeze Airport? Neem dan contact met ons op of reserveer direct online uw taxi bij ons.
Trouwvervoer
Wanneer er getrouwd gaat worden, wil je natuurlijk op de mooiste dag van je leven zo weinig mogelijk stress tegenkomen. Uiteraard wil je ook zeker weten dat je op de juiste tijd op de juiste plek bent, zodat daar in ieder geval niets fout kan lopen. Onze trouwvervoer service is daarom dé oplossing voor je huwelijksdag. Geen problemen met parkeren, haasten etc. Gewoon op tijd instappen en ontspannen met de trouwtaxi naar je bestemming. Wij hebben binnen de goedkoopste taxi Arnhem de mogelijkheid om ook uw trouwgasten per taxi te vervoeren, zodat al uw trouwvervoer tot in de puntjes voor u wordt geregeld. We dragen graag bij om de mooiste dag van uw leven tot een succes zonder zorgen te maken.
Zieken- en Zorgvervoer
De goedkoopste taxi Arnhem heeft via Taxi Arnhem de Veluwe contracten lopen met diverse vormen zieken- en zorgvervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer. Wanneer u zieken- of zorgvervoer nodig heeft: bel of mail ons als u meer wilt weten, wij maken graag tijd voor u vrij en staan u graag te woord..
Koerierdiensten
Met de taxi’s van de goedkoopste taxi Arnhem brengen wij niet alleen personen naar de juiste bestemming, maar kunnen wij ook koeriersdiensten voor u  rijden. Voor de zakelijke markt rijden wij met onze koeriersdienst postpakketten, brieven en andere goederen snel naar de juiste bestemming voor u. Ons bedrijf heeft hiervoor een eigen koeriersdienst binnen de goedkoopste taxi Arnhem, zodat u niet met uw handen in het haar hoeft te zitten wanneer u snel een pakketje ergens naar toe moet sturen. Wanner u meer wilt weten over onze koeriersdiensten, kunt u ons altijd even een belletje geven of om informatie vragen via het contactformulier op deze website.
goedkoopste taxicentrale arnhem
Goedkoopste Taxi Arnhem
Kromwijkplaats 64
6843 GS Arnhem

info@taxi-arnhem.com
Telefoon: 0268488643

Taxi-Arnhem.com is een onderdeel van taxi Arnhem de Veluwe
Open chat
Hulp nodig?
Hi,
Waar kunnen we je mee helpen?
Call Now Button